Adviseren

Bij een eerste konsultatie wordt uw persoonlijke situatie steeds uitvoerig besproken. Op basis van de bekomen informatie kan u nadien beslissen welke weg u wenst te volgen.

Een familiaal geschil is steeds emotioneel geladen, waardoor het moeilijk is om het rationeel te benaderen. Ons kantoor biedt u hierbij de nodige hulp.

Gezien Liesbeth Devue meer dan 20 jaar ervaring heeft met familiale geschillen, kan zij zeer gericht advies geven wat in uw persoonlijke situatie het beste is.

Indien er kinderen betrokken zijn, zal zij u steeds helpen om het belang van de kinderen te vrijwaren.

U kan kiezen voor een juridische, praktische en emotionele ondersteuning bij bijvoorbeeld een scheidingsbeslissing, de keuze van een verblijfsregeling voor de kinderen, de financiƫle verdeling enz.

Indien u overweegt om tot een procedure over te gaan, zullen we samen overlopen wat uw verwachtingen en slaagkansen zijn. Op deze manier kan u nutteloze kosten en teleurstelling vermijden en een meer doordachte beslissing nemen.

Het is ook mogelijk dat u bemiddeling volgt met uw ex-partner bij een externe bemiddelaar en kiest voor advies en coaching door ons kantoor.